+38 (050) 374-81-18
Пн-Пт: 8:00 - 17:00
EN

ДП «М’ясо Буковини»

Одне із найбільших м’ясопереробних підприємств Чернівецької області. Наше підприємство, що динамічно розвивається, робить ставку на якість кінцевого продукту. Обсяги переробки м’ясної сировини мають тенденцію до подальшого зростання. Підприємство працює виключно з високоякісною екологічно чистою сировиною, яка виробляється в Чернівецькій області.
Бездоганна якість м’ясопродуктів
Якість сировини визначається їх ветеринарно-санітарним благополуччям і відповідністю вимогам державних стандартів або технічних умов. Випуск ковбасних виробів високої якості залежить від дотримання санітарних норм і технологічних режимів на всіх етапах виробничого процесу. Виконання цих умов на підприємстві забезпечується високою санітарною культурою, суворою виробничою дисципліною, наявністю ветеринарносанітарного, технологічного і лабораторного контролю.
s3a-b3
s3a-b4
s3a-b5
Нині асортимент продукції ДП «М’ясо Буковини» налічує понад 150 найменувань різноманітних виробів. Серед них: ковбаси варені, напівкопчені, варено-копчені, сирокопчені; сосиски, сардельки, а також делікатеси та копченості з м’яса свинини, яловичини та курятини. Технологи підприємства постійно працюють над удосконаленням та розширенням асортименту. Виключна увага приділяється якісним критеріям продукції: більшість ковбасних виробів виготовляється в натуральній оболонці та відповідно до українських та європейських стандартів, що передбачає використання рецептур з високим вмістом чистого м’яса і відсутністю барвників. Тому вироби під торговою маркою «М’ясо Буковини» адресовані споживачам, котрі мають добрий смак та, передусім, орієнтуються на найвищу якість.
Доставка продукції здійснюється спеціалізованим фірмовим автотранспортом
Заради того, щоб в магазинах постійно була присутня свіжа продукція, машини виїжджають на свої маршрути щодня. Підприємство є постійним учасником виставок, ярмарків, на яких його продукція здобуває найвищі нагороди. Попит на смачну високоякісну продукцію ДП «М’ясо Буковини» неухильно зростає, адже всі апетитні м’ясо-ковбасні вироби виготовлені з душею і зберігають добру енергію людських рук.
s3-2a-b3
s2-main-photo
Попит на смачну високоякісну продукцію ДП «М’ясо Буковини» неухильно зростає, адже всі апетитні м’ясо-ковбасні вироби виготовлені з душею і зберігають добру енергію людських рук.
Наша команда
ДП «М’ясо Буковини»
  • Директор ДП «М’ясо Буковини»

    Директор ДП «М’ясо Буковини»

  • Головний інженер

    Головний інженер

  • Головний бухгалтер

    Головний бухгалтер

  • Заступник директора по виробництву

    Заступник директора по виробництву

  • Комерційний директор

    Комерційний директор

  • Головний енергетик

    Головний енергетик

  • Начальник ковбасного цеху

    Начальник ковбасного цеху

  • Технолог

    Технолог

  • Головний ветлікар

    Головний ветлікар

  • Майстер ковбасного цеху

    Майстер ковбасного цеху

  • Менеджер з постачання

    Менеджер з постачання

  • Економіст

    Економіст

  • Менеджер зі збуту

    Менеджер зі збуту

  • Начальник відділу кадрів

    Начальник відділу кадрів

  • Менеджер зі збуту

    Менеджер зі збуту

  • Обліковець з експедиції

    Обліковець з експедиції

  • Заступник головного бухгалтера

    Заступник головного бухгалтера

  • Начальник автопарку

    Начальник автопарку

  • Головний касир

    Головний касир

  • Начальник служби охорони

    Начальник служби охорони

  • Бухгалтер

    Бухгалтер

  • Бухгалтер

    Бухгалтер

  • Бухгалтер

    Бухгалтер

  • Бухгалтер

    Бухгалтер